کلیدواژه‌ها = عملکرد
تعداد مقالات: 6
2. تأثیر روش کاربرد و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گیاه سیر ( Allium sativum)

دوره 7، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 107-121

سیف‌اله فلاح؛ زهرا امین؛ علی عباسی سورکی


3. تاثیر باکتریهای‌حل‌کننده پتاسیم بر برخی ویژگیهای گندم و جذب پتاسیم در شرایط گلخانه‌ای

دوره 7، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 139-152

نعیمه عنایتی ضمیر؛ اکبر قدمخانی؛ مجتبی نوروزی مصیر