درباره نشریه

مجله الکترونیک مدیریت خاک وتولید پایدار به عنوان یکی از مجلات معتبر علمی- پژوهشی کشور در راستای نقش خود در تولید علم و گسترش مرزهای دانش و در جهت نشر سریع دستاوردهای پژوهشی مربوط به مدیریت خاک و تولید پایدار توسط معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و انجمن علوم خاک ایران به صورت فصلنامه و سالانه در چهار شماره منتشر می شود.

سیاست دسترسی آزاد مدیریت مدیریت و تولید پایدارکلیه مقالات ژورنال دسترسی آزاد است. دسترسی آزاد روشی است برای دسترسی آنلاین رایگان و بدون محدودیت به محصولات تحقیقاتی. این به طور چشمگیری دنیای نشر علمی را تغییر می دهد. ما مفتخریم که گزینه های انتشار انعطاف پذیر را برای محققان ایرانی و بین المللی که مایلند تحقیقات خود را به عنوان دسترسی آزاد در دسترس قرار دهند ، ارائه دهیم.مدیریت و تولید پایدار  از اصطلاحات ذکر شده توسط Creative Common's Attribution (CC-BY) پیروی می کند تا اصطلاحات استاندارد دسترسی آزاد باشد.