کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
تأثیر تلقیح باکتری حل‌کننده پتاسیم با شیل گلاکونیت‌دار بومی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم در شرایط مزرعه‌ای

دوره 7، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-90

10.22069/ejsms.2018.12804.1728

سید عبدالصاحب حسینی؛ محسن علمائی؛ سید علیرضا موحدی نائینی؛ فرهاد خرمالی؛ رضا قربانی نصرآبادی


بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 183-195

10.22069/ejsms.2017.11656.1672

رضا ابراهیمی؛ فاطمه حسن زاده؛ بیژن مرادی؛ طاهره رئیسی


تاثیر تعامل قارچGlomus mosseae وباکتری‌های Pseudomonas putida و Rhizobium leguminosarum (biovar phaseoli) بر تغذیه و عملکرد لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 91-108

10.22069/ejsms.2016.3005

پیمان عباس زاده دهجی؛ علی اشرف سلطانی طولارود؛ فرهاد رجالی


اثرات کاربرد پوسال زباله شهری و دو نوع زغال زیستی بر غلظت برخی عناصر غذایی در برنج (Oryza)

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 145-159

10.22069/ejsms.2016.3008

سپیده فلاح طوله کلایی؛ محمدعلی بهمنیار؛ فردین صادق زاده؛ مصطفی عمادی


اثر باکتری Rhizobium leguminosarum b.v. phaseoli بر رشد، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان و جذب عناصر غذایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris) در شرایط تنش شوری

دوره 5، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 165-180

مژگان سپهری؛ وحیداله جهاندیده مهجن آبادی؛ هادی اسدی رحمانی؛ علی صادقی حصنی


ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای باغ‌های زیتون طارم با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 79-95

امید نوری؛ مهدی طاهری؛ محمد تکاسی؛ احمد قلی یان


اثر تلقیح قارچ Piriformospora indica بر جذب و انتقال برخی از عناصر در دو رقم گندم

دوره 4، شماره 3، آذر 1393، صفحه 155-173

وحیداله جهاندیده مهجن آبادی؛ مژگان سپهری؛ داود رحمانی ایرانشاهی